LC Somero

Aktiviteetti

lions-logo


Ystävänpäivän konsertti


Lefa laulaa
Yksi kauan kestäneistä aktiviteeteistamme on ollut Ystävänpäivän tienoilla järjestetty ja seurakuntakeskuksella pidetty konsertti. Esiintyjissä on pääsääntöisesti luotettu paikallisiin voimiin, mutta naapuripaikkakunnillekin on aina välillä vilkuiltu, olemassa olevien suhteiden mukaan.

Konserttien musiikillinen anti on ollut monella tapaa kirjavaa. Puhutaan sitten esimerkiksi musiikillisesta genrestä taikka esiintyjien iästä taikka taidoista. Perinteenä on myös ollut, että yleisö on päässyt ääneen yhteislaulujen muodoissa. Viime vuosina on ollut tapana laulaa yhteisesti Pentti Viherluodon Kaukainen ystävä sekä Vladimir Vysotskin Ystävän laulu.

Perinteisesti Lions Ladyt ovat huolehtineet kahvituksesta ja myyneet arpoja, joten heidänkin hyväntekeväisyyskassaansa on saatu näin kartutettavaksi.

Ystävänpäivän konserttien tunnelma on pyritty pitämään leppoisan mukavana ja tuoda sitten pieni lämmin tuulahdus ihmisten mieliin keskellä talven alati muuttuvia olosuhteita.


Monena vuotena konsertin juontajana on toiminut Leif-Johan Lagerroos. Veli Lefa on innokas karaoke-harrastaja, joten Ystävänpäivän konserteissakin hän on ollut useasti esiintymässä.


Klubissamme on toiminut veli kanttorin johdolla myös uljas Leijona-kuoro. Myös he ovat päässeet esiinytmään Ystävänpäivän konserteissa. Leijonakööri
Takaisin muihin aktiviteetteihin